ANGELA — "Холодне місто": новий хіт від головної співочої красуні країни (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Молода українська співачка ANGELA, яка наприкінці минулого року випустила лаунж-версію свого нашумілого хіта "В оригіналі", з впевненістю та надією увійшла у 2024 рік! Виконавиця знає із власного досвіду, що втілювати власні мрії - цілком реально.

Нині співоча королева краси представляє перший у 2024 році сингл — "Холодне місто". Пісня як ніколи актуальна для тих, хто хоче почати нове життя й залишити у минулому увесь біль та невдачі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

ANGELA, будучи автором та виконавицею, продовжує досліджувати теми, присвячені розриву та трансформації стосунків. Її сингл "Холодне місто" є ліричним продовженням хітів "Твої очі", "Відпусти" та "В оригіналі".

Нам вдалося зробити справжній пісенний серіал. Мій перший у минулому році сингл "Твої очі" розповідав про почуття закоханості та віру в найкраще у нових стосунках. Трек "Відпусти" торкався теми руйнування відносин та рефлексій, пов'язаних з тим, що ми усвідомлюємо те, що наше кохання закінчилося, але ми не маємо поки сил на розрив. Ну, а пісня "В оригіналі" розповідає про емоції після кінця довгих відносин,

— пояснює зірка.

"Холодне місто" має інший настрій, у порівнянні з минулими хітами артистки. Це позитивний трек, присвячений тим, хто чекає на нове кохання у прийдешньому році і відкритий для цього нового досвіду, попри минулий біль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пісня має чіткий меседж, важливий для кожного, хто почав рік з переосмислення минулого:

Я хочу передати своїй аудиторії послання, що головне - це те, що ми є самі у себе. Кохання не треба шукати. Наша місія - навчитися кохати себе та стати кращою своєю версією.

Треба відпускати тих, хто не тримає. Не треба тримати минуле, яке лише робить боляче та не дає рухатися вперед,

— говорить артистка.

ANGELA — "Холодне місто": новий хіт від головної співочої красуні країни (ВІДЕО) - фото №1

Додамо, що торік зірка запустила пісенну кар'єру та отримала багато відзнак за творчість і роботу в сфері моделінгу та благодійності. Зокрема, ANGELA була відзначена нагородою "Успіх року" від Celebrity Award, визнана "Співачкою року" Асамблеєю ділових кіл та отримала звання "Гордість країни 2023" від медіахолдингу Міленіум, а ще - стала учасницею масштабного світового конкурсу Mrs Grand Queen Universe 2023, що проходив в Дубаї, де отримала відразу два призи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні учасники Нацвідбору на Євробачення 2024 нарешті представили свої пісні. Хто і чим здивував слухачів - дивіться та слухайте у нашому матеріалі!