Нове ім’я на просторах українського шоу-бізнесу: співачка NAYA заявила про себе запальним треком "Танцювати всю ніч" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

В останні 2 роки український шоубіз змінив своє обличчя: щодня ми бачимо все нові і нові обличчя й знайомимося з новими виконавцями. На початку 2024-го, наприклад, відбувся перезапуск колись популярного українського жіночого гурту "Cocos". А вже сьогодні про себе заявила нова співачка - NAYA. Хто вона і в якому жанрі створює нову українську музику - розповідаємо далі!

NAYA (справжнє ім'я — Анастасія Томашевич) — амбіційна артистка, яка чимдуж вривається у музичний простір зі своїм новим треком "Танцювати всю ніч", що дозволить кожному дати волю емоціям та поставити на паузу свою буденність. Дуже благородна мета, чи не так?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Нове ім’я на просторах українського шоу-бізнесу: співачка NAYA заявила про себе запальним треком "Танцювати всю ніч" (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/nayya__official/

Ось що про свою роботу розповідає сама співачка:

Трек "Танцювати всю ніч" підійде для лайтового прослуховування та для підняття настрою, а для тих, хто прислухається до слів пісні та вдумається у їх сенс, вона відкриється зовсім з іншої сторони. Для когось вона про танець, а для мене про щось набагато глибше.

Під час її написання ми хотіли зробити щось динамічне, що змусить людей хоч на мить забути про все, що відбувається у світі та вхопити той позитивний настрій, а танцювальний біт дає змогу трішки погратися з настроєм слухача.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виконавиця презентує цей трек у межах свого проєкту, хоча вже має достатньо велику кількість матеріалу, який готова показувати світові. Адже, NAYA — це про мотивацію, про життя, про трушність, про все, що так необхідно слухачеві. Її місія – своїм прикладом показувати, що можна досягати будь-чого, головне – варто прикладати до цього зусиль, заклик робити те, що дійсно подобається, до чого тягнеться твоя душа та у будь-якому разі не зраджувати своїм мріям.

Більше того, співачка випустила і відеороботу, що пронизана танцювальними ритмами та легким настроєм. Кліп наразі доступний на YouTube, тому вже можна спіймати особливий вайб NAYA та поринути в атмосферу емоційної невимушеності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що учасників Нацвідбору на Євробачення 2024 спіймали на плагіаті. Шанувальники пісенного конкурсу заявляють, що це - "найгірший варіант, яким можна було "надихнутись".