Учасники Нацвідбору на Євробачення нарешті представили свої пісні (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

11 січня Суспільне Мовлення провело жеребкування та нарешті розсекретило порядок виступів учасників Національного відбору на Євробачення 2024 . А ось артисти уже на всю готуються до фіналу, тому представили свої конкурсні пісні. З повним списком можете ознайомитися на HOCHU.ua!

Вже 3 лютого відбудеться фінал Нацвідбору. А напередодні артисти запустили промо, аби ознайомити слухачів зі своїми треками, написаними задля участі у Євробаченні 2024. Десять із них обрали музичні експерти , а один – шляхом глядацького голосування в Дії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме тому серед усіх представлених пісень широкому загалу до цього моменту була знайома тільки композиція співачки ANKA "Палала". Адже саме вона зібрала найбільше голосів від українців, хоча й згодом в ній помітили плагіат. Хай там як, але всі інші артисти вже також представили свої пісні на Нацвідбір 2024, тому слухаємо!

  1. YAKTAK — Lalala

  1. INGRET — Keeper

  1. NAZVA — Slavic English

  1. ANKA — "Палала"

  1. Drevo — Endless chain

  1. alyona alyona & Jerry Heil — Teresa & Maria

  1. MÉLOVIN — DREAMER

  1. SKYLERR — Time is running out

  1. Ziferblat — Place I Call Home

  1. YAGODY — Tsunamia

  1. NAHABA — GLASSS

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що через повномасштабне вторгнення в Україну росію було виключено зі списку країн-учасниць у Євробаченні. Тому у відповідь на це пропагандисти вирішили створити російський аналог конкурсу , запросивши доєднатися до нього членів групи БРІКС (Бразилія, росія, Індія, Китай і ПАР).