Учасники нацвідбору на Євробачення прокоментували закиди українців щодо плагіату їхньої композиції на відомий трек російського гурту (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Можливий представник України на Євробаченні 2024, відомий колектив NAHABA, який українці нещодавно звинуватили у плагіаті російської пісні дуету t.A.T.u, відповів на ці закиди. Подробиці - в нашому матеріалі.

Музиканти констатували, що їм дуже сумно, що їхня конкурсна композиція "GLASSS"  нагадує українцям творчість російського колективу, зокрема трек росіянок "Нас не догонят". Учасники гурту відповіли, що їм прикро, що українці все ще не від'єдналися від російського контенту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, артисти заявили, що у світі дуже багато виконавців, які працюють в цьому жанрі. У своїй творчості NAHABA черпає енергію з них, а не з росіянок. Відтак, у плейлисті українців фігурують такі селебритіс, як:  You Love Her, Kap Bambino, Crystal Castles, FRXZN, SARCOMA HORROR, Banshee.

Хочемо з вами роз'яснити один момент, який склався нещодавно з приводу плагіату на t.A.T.u. Насправді дуже шкода, що досі так багато українців тримають в голові російський контент. Насправді дуже сумно, що один російський гурт в даному стилі може перекрити просто сотні різних проєктів в даному жанрі у всьому світі. Ми хочемо з вами поділитися піснями, якими ми надихались не при написанні цієї пісні, а в цілому. Хочемо поділитися з вами тим, що ми слухаємо, що ми любимо,

- прокоментували музиканти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як медіаексперт Путінцев зробив свій прогноз щодо переможця нацвідбору на Євробачення 2024. Медійник назвав трьох виконавців.