"Найгірший варіант, яким можна було "надихнутись": учасників Нацвідбору спіймали на плагіаті (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Схоже, не одна співачка ANKA у Нацвідборі на Євробачення-2024 у слухачів буде асоціюватись з плагіатом . Адже тепер уся увага переходить гурту NAHABA, який своєю композицією GLASSS нагадав трек російського гурту "Тату". Про що саме йде мова – розповідаємо нижче!

11 січня всі учасники Національного відбору представили пісні , з якими хочуть представити Україну на Євробаченні-2024. Однак багато питань у слухачів викликав трек GLASSS, який презентував гурт NAHABA. А вся проблема у тому, що його звучання нагадало пісню "Нас не догонят" російського гурту "Тату".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Композиція була оприлюднена на  YouTube-каналі  "Євробачення Україна" і вже зібрала чимало коментарів. Варто зазначити, що більшість слухачів підтримала учасників гурту та відзначила, що GLASSS має усі шанси на перемогу. Учасник NAHABA Андрій Науменко служить у бригаді "Привиди Києва", а сама пісня повністю записана українською мовою та повʼязана з воєнною тематикою.

Проте дехто заговорив про можливий плагіат на російських співачок, що теж свого часу підкорювали сцену Євробачення. Тому у коментарях під відео вже точаться дискусії стосовно нового треку.

  • Чомусь згадалось "нас не догонят"...

  • Мені не здалось, приспів один в один. Найгірший варіант яким можна було "надихнутись";

  • До речі, і у куплетах вокал дівчини схож на "Тату" трохи. І музика теж підозріло нагадує...

  • Я один тут чую гурт "Тату"? А взагалі, дуже цікава заявка. Вони можуть стати темною конячкою, бо, судячи з пісні, на нас чекає нетривіальний номер,

– пишуть користувачі соцмереж в коментарях.

"Найгірший варіант яким можна було "надихнутись": учасників Нацвідбору спіймали на плагіаті (ВІДЕО) - фото №1
"Найгірший варіант яким можна було "надихнутись": учасників Нацвідбору спіймали на плагіаті (ВІДЕО) - фото №2
"Найгірший варіант яким можна було "надихнутись": учасників Нацвідбору спіймали на плагіаті (ВІДЕО) - фото №3
"Найгірший варіант яким можна було "надихнутись": учасників Нацвідбору спіймали на плагіаті (ВІДЕО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що через повномасштабне вторгнення в Україну росію було виключено зі списку країн-учасниць у Євробаченні. Тому у відповідь на це пропагандисти вирішили створити  російський аналог конкурсу , запросивши доєднатися до нього членів групи БРІКС (Бразилія, росія, Індія, Китай і ПАР).