До сліз! Джамала присвятила нову пісню другові, який на війні віддав життя за цілісність та незалежність України (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка переможниця Євробачення 2016 Джамала, яку нагородила всесвітня жіноча спілка, здивувала українців новим треком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, днями Джамала представила  кліп на композицію "Мій брате", який знімали у квартирі зірки. Відео доступне на ютуб-каналі артистки. У себе на офіційній сторінці в Instagram знаменитість розповіла , що цю пісню вона присвячує своєму близькому другові - кримчанину Сейрану Кадирову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, чоловік віддав своє життя, захищаючи Україну від російської навали. Зокрема, Джамала повідомила:

Рік тому, у січні, я втратила дуже близького друга, брата, але спогади про нього були настільки світлими, що якось я не могла плакати доти, доки не написала цієї пісні. За час війни подібних історій, на жаль, у нас дуже багато. Найменше, що ми можемо зробити по відношенню до людей, яких ми любили і які померли, захищаючи нас, – пам'ятати, згадувати, не боятися їх любити, любити спогади про них, згадувати їхні жарти, музичні смаки, цитувати їх. Мені це допомогло, може, допоможе і вам.

До речі,  Суспільне  повідомило, що  Кадиров ніс свою службу у спеціальному підрозділі "Крим" ГУР МО України. Чоловік загинув смертю хоробрих у боях під Бахмутом у січні 2023 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала вразила світлинами своїх підрослих синів.   Разом зі своїми найріднішими людьми співачка щемливо звернулася до своїх прихильників.