За внесок у тюркську культуру: Джамалу нагородила всесвітня жіноча спілка

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська виконавиця, переможниця Євробачення 2016 Джамала отримала почесну нагороду від всесвітньої жіночої спілки за визначний внесок у тюркську музику. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що перемогти Джамалі, зокрема допоміг її нашумілий альбом "Qirim". В ньому було представлено багато автентичних кримськотатарських пісень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що урочисте нагородження пройшло у Стамбулі (Туреччина). Відтак, нагороду української артистки забрала її сестра. Сама ж 40-річна знаменитість  записала  відеозвернення та висловила слова подяки гостям дійства. Окрім того, артистка подякувала на своїй сторінці в Facebook.

Дуже вдячна за нагороду за внесок у тюркську культуру серед жінок. Дякую, Umay Ana Türk Dünyası Kadınlar Birliği, що ви стежите за моєю творчістю. Хоча один бік нашого серця сповнений радістю, інший завжди плаче. Ніколи не було просто, але я все одно продовжую свій шлях і вірю лише у те, що добро переможе,

- написала Джамала.

За внесок у тюркську культуру: Джамалу нагородила всесвітня жіноча спілка - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала повідомила, що подавала заявку на Греммі. Зауважимо, що артистці, на жаль, не вдалося пройти далі.