Майже ідеальне тіло! Дженніфер Лопес вразила образами у новому кліпі (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

29 січня знаменита американська співачка та акторка Дженніфер Лопес, яка вразила своїм образом на тижні моди у Франції, презентувала свою чергову композицію "Can't Get Enough". Подробиці - в нашому матеріалі.

Трек 54-річної знаменитості розповсюджений на її офіційному YouTube каналі. За добу він зміг набрати вже понад 650 тисяч переглядів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Не можна оминути яскраві образи, в  яких постала Дженніфер у цій відеороботі.  Зокрема, Telegram-канал Культурна Прачечна розповсюдив світлини з кліпу Лопес. До речі, режисером ремікс-версії  "Can't Get Enough" стала українка Таня Муіньо. Як бачимо, Джей Ло, попри вже не молодий вік, має просто неперевершений вигляд.

На одній із світлин Лопес постала у компанії мускулистих чоловіків. На іншому знімку артистка позує  у чорному купальнику, а по її досконалому тілу стікала вода.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Джейсон Стейтем та Дженніфер Лопес можуть отримати антипремію "Золота Малина". За версією критиків, Дженніфер Лопес відмінно співає, проте її робота в проєкті "Мати" явно виявилась не настільки приголомшливою.