Дженніфер Лопес вразила образом на тижні моди у Парижі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита американська співачка, танцівниця та акторка Дженніфер Лопес, яка продемонструвала ідеальну фігуру у сукні з вирізами, відвідала тиждень моди у Франції, де показалася у яскравому образі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідні світлини з показу ELIE SAAB Haute Couture у Парижі артистка розповсюдила на своїй офіційній сторінці в   Instagram.  Як бачимо, для світського заходу Джей Ло обрала зелену повітряну сукню з глибоким декольте. Особливо органічною та яскравою в її образі була квітчаста накидка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Доволі милим та доречним доповненням став маленький зелений бант на волоссі селебритіс. Відомо, що цей аксесуар є одним з найбільш трендових у 2024 році.

До речі, образ Лопес створила відома дизайнерка Елі Сааб. Дженніфер приїхала саме на її показ. Знаменитість сиділа у першому ряду і була досить задоволена дійством.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як розкішна Дженніфер Лопес у рожевій сукні з квітами сяяла на “Золотому глобусі”. Образ знаменитості приголомшив публіку. Важко повірити, що селебритіс уже 54 роки.