З руснявим душком: що не так з новою фотосесією Дженніфер Лопес (ФОТО)

Новини моди
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Всі встигли порадіти, що Дженніфер Лопес знялась у новому кліпі в образі від українського бренду FROLOV? Бо зараз буде зрада. Виявилось, артистка взяла участь у фотосесії, під час якої позувала у вбранні відомого російського бренду. Детальніше про це - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Дженніфер Лопес знялася для обкладинки свого альбому "This Is Me... Now" у комбінезоні одного з найвідоміших російських брендів за кордоном - YANINA Couture. Про це пише Telegram-канал “Культурна прачечна”.

Відповідне фото з’явилося у мікроблозі бренду. Що цікаво, такі ж фото з’явилися і в Instagram Лопес, проте відмічати виробника вбрання вона не стала.

З руснявим душком: що не так з новою фотосесією Дженніфер Лопес (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
З руснявим душком: що не так з новою фотосесією Дженніфер Лопес (ФОТО) - фото №1

Попри те, що засновниці YANINA Couture наразі проживають у Монако, але виробництво одягу бренду відбувається у столиці рф.

Читати коментарі до публікації на сторінці бренду не радимо - там одні щасливі відгуки рашистською мовою. Що ще раз вказує на його істинне коріння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що дочка зірки “П’ятого елементу” будує кар’єру моделі . Так, Евер Андерсон стала новим обличчям апсайкл-колекції Miu Miu.

Фото: @jlo