"Я буду тягнути цей прикол вічно": Джері Хейл зізналася, чи повернеться на нацвідбір Євробачення, якщо програє у 2024 році (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Джері Хейл, яка сьогодні, 3 лютого виступить у фіналі національного відбору на Євробачення 2024 в дуеті з реперкою Альоною Альоною, зізналася, чи стане для неї трагедією те, якщо вона не переможе і не буде представляти свою батьківщину на цьому конкурсі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це співачка зізналася в ефірі YouTube шоу 2023 блогеру Євгену Яновичу. Отож, разом з Альоною Альоною вони, як і всі інші учасники нацвідбору, прийшли до Яновича на інтерв'ю. Євген поставив співачкам запитання про їхнє можливе фіаско на відборі, буцімто всі вважають їх фаворитами,  але чи стане для них провалом те, якщо вони не переможуть, і не будуть представляти Україну.

Читати такожMELOVIN проти Jerry Heil та alyona alyona: чия композиція краще представить Україну на Євробаченні (ВІДЕО)

Related video

Варто зауважити, що Альона Альона заявила, що вона не бачить в цьому нічого страшного. На її думку, всі учасники мають представляти Україну з однією місією, і нічого не станеться, якщо від України поїде хтось інший, а не їхній дівочий дует.

Джеррі Хейл відповіла дещо інакше. Вона сказала:

Для alyona alyona alyona може й не буде. Це втретє я йду. І я вирішила, що якщо не цього разу, то я буду тягнути цей прикол вічно. Четвертий раз, п’ятий… Поки мене не відправлять.

Читати такожТрек Jerry Heil та alyona alyona "Teresa & Maria" посів перше місце в Apple Music

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Jerry Heil та alyona alyona розривають європейські чарти з композицією "Teresa & Maria".  Наразі пісня має шалений успіх не лише в Україні, а й за кордоном.