Трек Jerry Heil та alyona alyona "Teresa & Maria" посів перше місце в Apple Music

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

В Україні триває підготовка до участі у Євробаченні 2024, яке пройде цьогоріч у Швеції. Наразі визначено 11 фіналістів, які позмагаються за можливість представляти країну на пісенному шоу. Серед претендентів опинилися й популярні українські співачки Jerry Heil та alyona alyona, які створили беззаперечний хіт "Teresa & Maria". Він, як з'ясувалося, дуже навіть сподобався українцям і не тільки!

Напередодні співачки на своїх сторінках у соцмережах  поділилися реакцією іноземців на їхній спільний трек. А вже сьогодні Джері Хейл похвалилася у себе в Instagram-stores, що пісня зайняла 1 місце в Apple Music!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі виконавиця перебуває у Нідерландах, але її команда пильно стежить за всім, що відбувається напередодні Нацвідбору на Євробачення 2024.

Народ, поки я приїхала в Нідерланди, щоб бути в журі європейського конкурсу, мені щойно команда прислала новину, що наш трек з Альоною - на 1-му місці в Apple Music і це що таке??? Що ви робите??!

Все правильно робите! Продовжуйте, тому що тільки так пісня буде підійматися в чартах і тільки так її зможе почути світ. Дякую вам!

 — говорить Jerry Heil.

Трек Jerry Heil та alyona alyona "Teresa & Maria" посів перше місце в Apple Music - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трек "Teresa & Maria" від Джері Хейл та Альона Альона

Щодо реакції іноземців на трек "Teresa & Maria", то багато людей з різних країн світу оцінили неймовірне звучання та вайб цієї пісні. Серед багатьох коментарів зустрічаються такі:

  • Яка українська мова гарна!

  • Воу, це пісня про Дів!

  • Ця пісня могла би стати великою в Штатах! Класний продакшн!

А як вам трек Jerry Heil та alyona alyona "Teresa & Maria"? Голосуйте!

{vote3_207}

А ось повне відео з реакціями іноземців на треки українських виконавців, які змагаються за шанс представити Україну на Євробаченні 2024

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що саме зараз українці мають можливість обрати членів журі на Нацвідбір до Євробачення 2024. Голосування триває в "Дії" і вже помітно відрив двох кандидатів , які мають усі шанси сісти у суддівські крісла.