Де та коли дивитися фінал Нацвідбору на Євробачення-2024: які прогнози ставлять букмекери та як голосувати

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже писали про те, що українці обрали склад журі Нацвідбору на Євробачення 2024. Тепер розкажемо вам, де та коли дивитися фінал Нацвідбору, та кому з українських артистів пророкують перемогу на цьому конкурсі.

За право представляти Україну на головній сцені в Мальме змагатимуться 11 фіналістів національного відбору "Євробачення-2024".  10 обрали судді, однак останню учасницю визначили глядачі голосуванням у "Дії".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Де та коли дивитися Нацвідбір на Євробачення 2024?

Фінал Нацвідбору на Євробачення 2024 відбудеться 3 лютого о 17:30 . Точне місце проведення фіналу залишається в секреті з міркувань безпеки, однак трансляція відбудеться на каналі "Суспільне культура", YouTube-каналі "Євробачення Україна" та інших цифрових платформах "Суспільного". Також можна дивитися нацвідбір на платформі "Дія".

Хто виступить на Нацвідборі?

Де та коли дивитися фінал Нацвідбору на Євробачення-2024: які прогнози ставлять букмекери та як голосувати - фото №1
  • alyona alyona & Jerry Heil

  • DREVO

  • INGRET

  • MÉLOVIN

  • NAHABA

  • NAZVA

  • SKYLERR

  • ЯГОДИ

  • ЯКТАК

  • Ziferblat

Хто може перемогти у Нацвідборі на Євробачення 2024?

За даними букмекерів, ймовірність перемоги в нацвідборі найвища в alyona alyona & Jerry Heil — 58%. Melovin займає друге місце, а за ним йде ANKA.

Як голосувати за улюбленого артиста?

Нагадаємо, що переможця Нацвідбору на Євробачення 2024 обирають не тільки судді, а й глядачі. Під час фіналу відповідна можливість з'явиться у застосунку "Дія". Тож пропонуємо вам розібратися з тим, як проголосувати за свого фаворита.

Отож, конкурсанта від України обиратимуть за правилами великого Євробачення. За учасника навпіл голосуватимуть як члени журі (50%), так і телеаудиторія (50%).  До речі якщо учасники наберуть однакову кількість голосів, то переможцем стане той, за кого активніше проголосували телеглядачі.

Як було вище зазначено, голосування пройде в додатку "Дія". Там у розділі Сервіси потрібно буде обрати підрозділ "Опитування", знайти наступний пункт "Активні опитування" і потім вже обрати учасника, який на вашу думку, заслуговує того, щоб представляти країну на конкурсі. До речі, порядковий номер виступу артиста відповідає цифрі в додатку при голосуванні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що кожного року Євробачення супроводжується скандалами. Наприклад, днями блогер Ваня Рассел знайшов плагіат у конкурсній композиції YAKTAK для Євробачення 2024.