Скоро буде відоме ім'я переможця: де та коли дивитися шоу результатів фіналу Національного відбору на Євробачення 2024

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

3 лютого відбувся фінал українського національного відбору на Євробачення 2024. Однак, через збій державного застосунку Дія, в якому проходило голосування, українці не змогли обрати переможця та представника країни на пісенному конкурсі.

Відтак, було прийнято рішення голосувати весь наступний день до 19:05 в уже налаштованій Дії. При цьому, українцям ще раз на офіційних ресурсах суспільного мовника показали трансляцію нацвідбору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До речі, якщо керуватися офіційними правилами Євробачення, то в принципі можна було б оголосити переможця за результатами оцінок журі. Однак організатори прийняли рішення віддати основне право вибору телеаудиторії. Підсумуємо, що ім'я тріумфатора цьогорічного нацвідбору стане відомо вже сьогодні.

Де і коли дивитися шоу результатів

Прямий ефір шоу результатів вітчизняного відбору розпочнеться о 19:05. Подивитися прямий ефір шоу результатів можна буде на телеканалі та сайті "Суспільне Культура". Окрім того, ефір буде доступний на Facebook-сторінках "Суспільного" та "Євробачення Україна", на сайті "Євробачення в Україні", у додатку "Дія" (Дія.ТБ) та на каналі "Суспільне Культура HD". До речі, аудіотрансляція буде доступна на  Радіо Промінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як головні фаворитки Нацвідбору наживо заспівали Teresa & Maria. Телеглядачі дещо неоднозначно оцінили їх виступ.