Ніхто не зніматиме кандидатуру SKYLERR з Нацвідбору на Євробачення: "Суспільне" відреагувало на заяву співачки

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка та учасниця національного відбору на Євробаченні 2024 Skylerr, яка заявила про те, що відмовляється від участі у відборі на етапі голосування, отримала відмову від суспільного мовника на прохання зняти її кандидатуру. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сьогодні співачка у себе в Instagram розповсюдила пост, в якому заявила, що не хоче брати участь у такому голосуванні, яке на її думку, може бути некоректним. Відтак, Скайлер заявила, що знімає свою кандидатуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, як виявилося, все не так просто, як гадала співачка. На цьому етапі учасник не може відмовитися від конкурсу. Про це повідомив український суспільний мовник.  У повідомленні говориться, що підстав для зняття кандидата з відбору на цьому етапі жодних підстав немає. Скайлер вже встигла відреагувати на відмову Суспільного у себе в Instagram-Stories. Вона написала:

Команда Євробачення не прийняла мій запит на зняття кандидатури, тому всі ваші голоси буде зараховано і оголошено. Багато хто переживав за свої голоси і що з ними буде, але не дивлячись на те, що формально я продовжую участь у нацвідборі, мою позицію стосовно того, як склалась ситуація ви можете прочитати в пості і я не відмовляюсь від неї.

Ніхто не зніматиме кандидатуру SKYLERR з Нацвідбору на Євробачення: "Суспільне" відреагувало на заяву співачки - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фоловери в захваті від виступу MELOVIN у нацвідборі на Євробачення. Користувачі називають його вокал найкращим у цьогорічному відборі.