Латиноамериканський вайб та гарячі танці! Мальта визначилася з представником на Євробаченні 2024 (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сезон Євробачення 2024 набирає обертів. 4 лютого зі своїм представником визначилася Україна. Отож, від країни на конкурс поїдуть дует Джері Хейл та Альона Альона. Того ж дня стало відомо про мальтійську співачку, яка представить свою країну на пісенному конкурсі.

Отож, на цьогорічному Євробаченні Мальту представить 25-річна співачка Сара Боннічі з піснею "Loop" (Петля). Її було обрано шляхом оцінок журі та телеглядачів на національному відборі цієї країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За першу добу пісня Сари зібрала понад 100 тисяч переглядів. Перформанс Боннічі вражає з перших секунд. Як бачимо, вона постала у досить сексуальному образі, а навколо виконавиці танцювали мускулисті чоловіки, які в певні моменти робили складні хореографічні підтримки з артисткою.

Зауважимо, що на Євробаченні досить поширеним є формат таких виступів. Рецепт успіху подібних перформансів полягає у яскравій зовнішності виконавиці, запальних танцях та включенні елементу сексу у живий виступ. Проте, букмекери не надто вірять у позитивний підсумок конкурсу для мальти. Країна не входить навіть у десятку можливих претендентів на перемогу.

Загалом, пісня Сари - це про симпатію між чоловіком та жінкою. Про ту петлю, яка поєднує ці дві статі і викликає бажання та потяг двох тіл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Румунія відмовилася брати участь у Євробаченні 2024. Країна пояснила це проблемами з бюджетом.