Рок-зірка TikTok випустила оригінальний кавер: KASATKA INGA дивує підписників новим звучанням треку "Україна" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Українська співачка KASATKA INGA записала рімейк на трек "Україна", що належить андеграундному гурту Nokturnal Mortum. Таким чином зірка TikTok намагається популяризувати гурт, який вже 30 років свого існування просувають українську культуру та айдентику у всьому світу. Деталі - вже у новому матеріалі Hochu.ua!
Проєкт KASATKA INGA існує 2 роки. Популярним він став після того, як пісня "Ukraine Calling" зібрала мільйони переглядів у TikTok.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рок-зірка TikTok випустила оригінальний кавер: KASATKA INGA дивує підписників новим звучанням треку "Україна" (ВІДЕО) - фото №1

Як зазначає виконавиця, така назва пов'язана з "її внутрішнім звіром":

Я дуже люблю містицизми та темні матерії у музиці. Якось я слухала лекцію про шаманізм. Мені дуже сподобалася історія про те, як шамани лікують людей. Для цього їм потрібно поринути у світ духів. І в цьому світі шаман набуває вигляду тварини, яка знаходить душу хворої і супроводжує назад у світ живих. Чим сильніша ця тварина, тим більше шансів врятувати людину.

Співачка здебільшого займається авторською творчістю, ідея записати кавер на пісню "Україна" гурту Nokturnal Mortum була досить таки спонтанною. Як зауважує KASATKA INGA, текст пісні майже не змінено, але частини, які виконувались скрімом, тепер звучать вокально і більш звично для більшості слухачів.

Рок-зірка TikTok випустила оригінальний кавер: KASATKA INGA дивує підписників новим звучанням треку "Україна" (ВІДЕО) - фото №2

Для мене цей трек – справжній гімн віри та любові до рідної землі.  Історія про дуже важкий шлях наших предків та нашу місію - зберегти любов до країни, відданість її історії та культурі. Тут мова не тільки про фізичний шлях, але і про духовну подорож, про віру в краще, про нескінченну силу вкорінену в національній ідентичності,

– додає виконавиця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні двоє учасників Нацвідбору на Євробачення 2024 об’єднали свої пісні, неабияк здивувавши Мережу. Як звучить спільний трек YAKTAK та Drevo - дізнавайтеся на Хочу.ua!