"Хочеться, щоб ця пісня, наприклад, стала саундтреком": Тарас Тополя потішив новиною про дует з дружиною

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита зіркове подружжя Тараса та Олени Тополі, яка раніше виступала під псевдонімом Альоша, на жаль, немає жодної спільної композиції. Проте, її чоловік та сумісництвом фронтмен гурту "Антитіла" привідкрив завісу та розповів, що у нього з дружиною є спільна пісня, яку вони цілком можливо представлять на широкий загал.

Отож, відома британська співачка та акторка Емі Вадж написала трек для Тараса та Альоші.  До речі, виконавиця співпрацює із відомими зірками, такими як Ед Ширан, Джон Ледженд, Pink та багатьма іншими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, новий трек написаний двома мовами: українською та англійською. Українську версію прописав сам Тарас. Про їхню з Альошею композицію чоловік заявив наступне:

Має прийти її час, хочеться, щоб ця пісня, наприклад, стала саундтреком до якогось класного фільму, наприклад в Голлівуді, чи серіалу.

Читати також Сімейна ідилія: Альоша здивувала теплою світлиною з дітьми

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альоша щиро подякувала своєму чоловіку за романтичний подарунок.  Як бачимо, вона позувала разом з букетом розкішних білих хризантем, які їй подарував Тарас.