"Оля Мерк'юрі": Полякова знялася у новому кліпі в образі легенди рок-гурту "Queen" (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця Оля Полякова яка знайшла собі двійника, щоб якомога більше заробляти на корпоративах, ошелешила підписників новим кліпом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своєму офіційному YouTube каналі селебритіс представила відеороботу на трек "Щоб не плакати, я сміюсь". Варто відзначити, що вона впродовж ролику постає у кількох іпостасях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Оля приміряла на себе образ звабливої брюнетки, а також перевтілилася у легендарного соліста рок-гурту "Queen"  Фредді Мерк'юрі. Режисером відео стала Соня Плакидюк. У прес-релізі йдеться, що співачка постала одразу в шести неочікуваних образах, а саме від слабкої та беззахисної артистки, і до чемпіонки у ринзі.

Як людина, яка працює в шоу-бізнесі, я дуже добре знаю, що нікому не цікаво, як погано в тебе на душі – ти маєш дарувати радість, втіху, красу й гарний настрій, бо це твоя робота і твоє покликання. Кожен образ має свою невипадкову функцію в цій розповіді.

- заявила Плакидюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова привітала свою доньку з відновленням музичної кар'єри.  Радісна мама повідомила, що її доньку викликали п'ять разів на біс і вона дуже пишається нею.