KOLA презентувала нову пісню "Міліметр": до болю впізнавана історія однієї жінки нікого не залишить байдужим (ВІДЕО)

Музика
541
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка Анастасія Прудіус на зйомках нового кліпу, фото
Фото: пресслужба співачки

Надзвичайно сильна прем'єра від співачки, яку обожнюють мільйони

21 лютого українська співачка KOLA, яка раніше гнівно висловлювалась про слухачів, що заважають артистам заробляти гроші на творчості, вперше у цьому році порадувала шанувальників прем’єрою. Виконавиця поділилася романтичною прем’єрою. Деталі - вже на Хочу!

Трек називається “Міліметр” і він - про постійну необхідність відчувати коханого поряд. Це історія однієї жінки про сильне кохання, як зауважують у пресслужбі артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось що говорить про новинку сама Анастасія Прудіус (KOLA):

Очікування на близьку людину, навіть протягом дня може здаватися нестерпним відчуттям, а якщо це очікування є вимушеним, бо близька людина не може бути поруч через обставини – кожна жінка відчуває безпомічність і все, що їй залишається, це чекати. Це сповідь жінки, яка зізнається в шаленому коханні до чоловіка, в тому, що без нього вона відчуває себе незахищеною. Вона розповідає про те, як проходять її дні, які вона намагається заповнювати подіями, справами, залишається сильною, попри відстань з ним
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, наприкінці минулого року KOLA та український військовий Павла Вишебаба випустили спільний трек "Шлях". Розповідаємо, про що ця незвичайна пісня.