Настя Каменських записала трек із сонграйтером Енріке Іглесіаса! Оцініть самі "CON AMOR SE CURA" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка днями розкрила справжню причину від'їзду в Колумбію разом із Потапом, випустила новий трек. І це непроста пісня, адже вона створена у співавторстві з Descemer Bueno — кубинським артистом, музичним продюсером та автором треків для ТОП-зірок світового класу! Що про це відомо — розповідаємо далі на Hochu.ua!

Новий трек NK під назвою "CON AMOR SE CURA" — про те, як важливо берегти любов у своєму серці. Кліп уже з'явився на офіційному youtube-каналі виконавиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка розповідає історію цієї роботи:

Хоч ми з Descemer Bueno із різних частин світу, нас об’єднала творчість та любов до музики. Наша пісня про вміння любити — про те, що об’єднує нас всіх, звідки б родом ми не були. Українці, як ніхто, знають, що таке біль і страждання, наскільки страшне таке явище, як війна. Але також українці — незламна нація, яка навіть в таких жахливих умовах зберегла своє вміння любити, відчувати світлі та добрі почуття. Саме їх нам і хотілося б подарувати кожному слухачу!

Настя Каменських записала трек із сонграйтером Енріке Іглесіаса! Оцініть самі "CON AMOR SE CURA" (ВІДЕО) - фото №1

Зауважимо, що на рахунку Descemer Bueno декілька статуеток Latin Grammy, всесвітньо відомі авторські сингли, спільні дуети з Енріке Іглесіасом, а також пісні, які стали суперхітами, створені для Енріке Іглесіаса, Blacked Eyed Peace та інших світових зірок латиноамериканської сцени.

У кліпі "Con Amor Se Cura" глядачі можуть побачити процес роботи над піснею у студії, а також моменти щастя та проявів різних видів любові між людьми.

Настя Каменських записала трек із сонграйтером Енріке Іглесіаса! Оцініть самі "CON AMOR SE CURA" (ВІДЕО) - фото №2

Своє бажання розказати світові про важливість різних проявів любові розділили українські родини, які разом з NK та Descemer Bueno з'явилися у відео. Серед них і популярні особистості, а саме гравець збірної України та клубу "Арсенал" Олександр Зінченко з дружиною Владою та доньками, брендвойс Євробачення в Україні Тімур Мирошниченко, його дружина та діти, серед яких хлопчик, якого вони нещодавно всиновили, співачка Гайтана з донькою, співачка Альона Омаргалієва з сином, сімʼя телеведучого Григорія Решетника.

Але кульмінацією відеокліпу стало створення символу любові та творчості, які обʼєднують людей — це картина, яку разом намалювали NK та Descemer у студії, зобразивши велике серце та музичні ноти. А українські діти з міста Ірпінь, які втратили свої домівки та живуть у модульному містечку, додали свої малюнки, де кожен із них намалював, що для них означає слово "любов". Адже саме любов часто стає вогником надії навіть у непросвітній темряві та допомагає знайти сили в будь-якій складній ситуації.

Настя Каменських записала трек із сонграйтером Енріке Іглесіаса! Оцініть самі "CON AMOR SE CURA" (ВІДЕО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми ділилися добіркою найкращих музичних новинок тижня. Тут знайдете ТОП-10 треків українських виконавців , які побачили світ минулого тижня.