Таки вмовили: зірка фільму “Барбі” заспіває в прямому ефірі “Оскару-2024”

Музика
581
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раян Гослінг 2024, фото
Фото: Getty Images

Сім років тому Гослінг не захотів цього робити

Раніше букмекери назвали ймовірних переможців “Оскару-2024”. А тепер стало відомо, що Раян Гослінг під час церемонії нагородження продемонструє свої вокальні здібності. Детальніше про це - далі.

Зірка фільму “Барбі” Раян Гослінг публічно виконає пісню “I’m Just Ken”, що прозвучала у цій стрічці. Станеться це у прямому ефірі під час церемонії нагородження “Оскар-2024”. Про це пише Variety.

Зазначимо, що ця композиція представлена в номінації “Найкраща оригінальна пісня”. З ким саме з’явиться на сцені актор - наразі невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Гослінг побореться за заповітну статуетку в номінації “Найкраща чоловіча роль другого плану”. Для перемоги йому потрібно обійти Роберта Де Ніро (“Вбивці квіткової повні”), Роберта Дауні-молодшого (“Оппенгеймер”), Марка Руффало (“Бідолашні створіння”) та Стерлінга Брауна (“Американське чтиво”).

До речі, 7 років тому Гослінгу вже пропонували виконати пісню на “Оскарі” - разом з Еммою Стоун він мав заспівати “City of Stars” зі стрічки “Ла-Ла Ленд”. Але тоді актори відмовилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про статуетку “Оскар”. Цікаві факти про неї ви знайдете у цій статті .