Повітряна тривога зірвала концерт Насті Каменських в Кременчуці... але вона заспівала прямо у бомбосховищі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 086
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Настя Каменських заспівала у бомбосховищі - фото
Фото: пресслужба артистки

Артистка була змушена зупинити свій виступ, проте - ненадовго

Днями Настя Каменських вразила шанувальників із Дніпра, раптово ставши на коліна перед глядацькою залою. Минуло всього кілька днів і співачка знову здивувала своїх фанатів, але цього разу у Кременчуці. Деталі — вже у нашому матеріалі!

Артистка, що говорить та співає про Україну по всьому світу в рамках другої частини туру “Я — Україна”, 14 березня відвідала Кременчук зі своєю оновленою концертною програмою. Однак через повітряну тривогу концерт довелося зупинити і вся команда разом з глядачами була змушена спустилася до укриття. Там Каменських і продовжила свій виступ!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під оплески глядачів, які задавали ритм, NK виконала свої пісні спочатку акапельно, а потім — у супроводі гітариста та саксофоніста. 

Наше сьогодення — неймовірно важкий період для кожного. Але ми — українці! Разом ми подолаємо будь-які труднощі. Я впевнена у цьому! На концерті в Кременчуці я хотіла підтримати людей, подарувати хвилини щастя та радості. Але вийшло навпаки. Кожна людина в бомбосховищі стала для мене джерелом натхнення і віри, що разом ми зможемо подолати будь-які перешкоди. Слава нашим захисникам та силам ППО!
— коментує співачка.

Під час другої частини туру “Я — Україна” Настя Каменських вже успішно виступила у прифронтових містах, таких як Суми, Полтава, Запоріжжя, Камʼянське, Кривий Ріг та Дніпро. При цьому співачка не лише подарувала позитивний настрій глядачам, а ще й провела благодійні аукціони, кошти з яких будуть спрямовані на потреби проєкту волонтерки Тати Кеплер “Птахи”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно про масштабний тур містами України та Європи оголосила Оля Полякова. Співачка планує почати свої гастролі з виступів за кордоном, а тоді — давати концерти в Україні.