Shine: TVORCHI представили перший трек та космічний кліп з майбутнього альбому (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

TVORCHI
Фото: пресслужба

Ідея відео Shine була натхненна теорією Великого вибуху!

Український гурт TVORCHI представив перший сингл та кліп з нового альбому під назвою Planet X, вихід якого заплановано на 13 вересня. Трек Shine відкриває нову космічну історію артистів та захоплює глибиною свого звучання, а відео — розповідає історію закоханості двох енергій з різних світів.

Головні герої футуристичної історії — соліст гурту TVORCHI Джеффрі та містична сфера, які знайомляться десь у далекому просторі. Інтерес один до одного швидко переростає у щось більше, але вони надто різні, щоб об’єднатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли пристрасть між двома доходить до свого піку трапляється вибух, що народжує щось зовсім нове. Ідея відео Shine була натхненна теорією Великого вибуху, після якого, за версією дослідників був створений наш Всесвіт. 

Пісня Shine — це перший епізод з нашої Planet X, яким ми ділимося зі слухачами. Вона, як сонячне затемнення, що викликає мурашки по тілу, з неї все починається. Кожна з пісень нашого нового альбому відтворює певні почуття, з тих, які ми пережили за останні три роки. Shine — про сяйво всередині нас, що показує дорогу, коли навколо темно,
— діляться TVORCHI.

Разом з виходом першого треку TVORCHI відкрили треклист майбутнього альбому. До лонгплею увійде 14 треків, три з яких — фіти з українськими артистами: The HARDKISS, Klavdia Petrivna та The Maneken. Трек Shine можна послухати на усіх музичних платформах вже зараз, а також оформити передзамовлення альбому на Apple Music, щоб почути його першим відразу після офіційного релізу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно TVORCHI неочікувано заговорили про повторну участь в Євробаченні. Ексклюзивно у коментарі Хочу артисти зізналися, чи готові ще раз поїхати на міжнародний пісенний конкурс.