Прем’єра нової пісні "Тюльпани" від KOLA та Міші Крупіна: що готовий запропонувати цей неочікуваний дует? (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

KOLA та Міша Крупін заспівали дуетом "Тюльпани": слухати онлайн новий трек
KOLA та Міша Крупін - "Тюльпани". Фото: пресслужба

"Буде нам легше, якщо стерти з пам’яті наше кіно" (с)

Сьогодні відбулася прем'єра нової ліричної композиції "Тюльпани", яку виконують Міша Крупін та KOLA, яка напередодні стала новою cover girl відомого глянцю . Ця пісня стала їхньою першою спільною роботою. Чим ще вона особлива — розповідаємо далі.

Після яскравого відкриття нового стилю у треку “SALUT PAPA” співачка повертається до улюблених її слухачами композицій про глибокі почуття. А от Міша Крупін, творчість якого поєднує різні жанри, після нещодавньої премʼєри саркастичного релізу "Пароль", особливо яскраво розкрив свою ліричну особистість в новому дуеті з KOLA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Тюльпани” – це пісня про кохання та його непрості моменти. В основі сюжету – історія пари, яка пережила сильний скандал. Через емоційну лірику та ніжні мелодії виконавці розповідають про свої почуття та роздуми після конфлікту, що нагадує кожному з нас про важливість взаєморозуміння та прощення в стосунках.

Ця пісня розповідає про те, як любов може поєднувати людей, незважаючи на всі труднощі та конфлікти. Як важливо пам’ятати хороші моменти у стосунках і вміти вчасно розібратися у ситуації для збереження найголовнішого – справжнього кохання. Я дуже задоволена результатом нашої роботи з Мішею і щиро сподіваюся, що слухачі відчують той настрій та ті емоції, що ми заклали у пісню,
– прокоментувала прем’єру KOLA.

Міша Крупін тим часом зізнався, що коли KOLA запропонувала заспівати разом цю пісню, він не сумнівався ані хвилини. Співак каже: хоч вони і дуже різні виконавці, саме для “Тюльпанів” це було найкращим рішенням!

На цьому контрасті ми і зіграли. Впевнений, багато кому це відгукнеться,
– зазначає артист.

Текст пісні насичений яскравими образами та метафорами, що передають глибину почуттів та переживань. Зокрема, фраза "Буде нам легше, якщо стерти з пам’яті наше кіно" нагадує, що іноді відпустити минуле – це єдиний шлях до спокою і гармонії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Здивувала новим релізом днями і молода українська Masha Danilova. Її новий трек "OLD MONEY" відгукнувся у серцях багатьох шанувальників!