Блогер-мільйонник SKOMOROH випускає новий трек "Сонце в очах" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Блогер-мільйонник SKOMOROH презентував новий трек "Сонце в очах"
Блогер та співак SKOMOROH. Фото: пресслужба

Якби літо було піснею... (с)

Відомий ТікТок-блогер SKOMOROH презентує вже другу пісню у своїй музичній карʼєрі під назвою “Сонце в очах”. Тепер, окрім мільйонних переглядів у своєму блозі, інфлюенсер вирішив активно розвиватися у шоубізнесі та яскраво представляє нішу прогресивних молодих артистів.

Нова пісня артиста - це своєрідний пошук себе у новому напрямку. Вона відрізняється від дебютного синглу “Люби”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Моя перша пісня була лірично-драматичною, я дуже переживав взагалі виходити “в люди” із своїм співом. Але результатом я залишився повністю задоволений. Я відчуваю, що пісня “Люби” сподобалась слухачам. Я не хочу зупинятись, у моїх планах повноцінна карʼєра артиста, тому я розвиваюсь у цьому напрямку. Я хочу експериментувати, спостерігати, що відгукується людям, тому пісня “Сонце в очах” - повна протилежність дебютному синглу: вона легка, літня та дуже сонячна,
- поділився SKOMOROH.

Блогер-мільйонник запевняє, що новий сингл навіює найтепліші моменти, безтурботні літні вечори, коли все навколо грає особливими фарбами. SKOMOROH закликає жити моментом, бо в наших тяжких реаліях про це потрібно памʼятати.

Якби літо було піснею - це однозначно була б “Сонце в очах”. Хочу наголосити, що це не лише про літній вайб, але і про найпрекрасніше почуття у світі - любов. Але не однобока любов, не лише між чоловіком та жінкою, але і про близьких нам людей в загальному. Лише коли вони поруч, навіть сонце не сяє так яскраво, як вони в наших очах. Не треба жити спогадами, бо найкращі моменти не в альбомах живуть, а поруч із нами. Потрібно жити тут і зараз,
- коментує SKOMOROH.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні YAKTAK презентував неофіційний гімн України на Євро-2024. Його трек “Ми йдемо” — про незламний дух української нації… і не тільки!