Наталія Могилевська випустила зворушливий кліп "День Народження", який присвятила коханому чоловіку й донечкам

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська випустила пісню День Народження
Наталія Могилевська. Фото instagram.comnataliya_mogilevskaya

Співачка вразила новим кліпом, в якому показала особисті сімейні моменти з рідними

Наталія Могилевська презентувала новий кліп “День Народження”, який присвятила своєму чоловіку Валентину, фото якого випадково потрапило в Мережу, та донькам Софії та Мішель. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно співачка Наталія Могилевська розповідала підписникам, що у свій день народження вона написала нову пісню найріднішим людям. А сьогодні артистка вирішила приємно здивувати шанувальників продовженням цієї музичної історії та презентувала кліп  “День Народження”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У відео можна побачити її теплі сімейні стосунки з чоловіком Валентином та доньками Софію і Мішель. У сюжеті кліпу співачка відображає сімейні цінності, затишок свого будинку, обійми з чоловіком і доньками, а також доповнює це найяскравішими спогадами свого творчого життя. 

У мене день народження кожен день…”, — співає Могилевська, передаючи свої глибокі почуття і щоденну радість бути разом з коханою сімʼєю. Нова композиція та кліп “День Народження” вже доступна на всіх музичних платформах. 

Це емоційне послання любові й вдячності до своїх близьких. Пісня наповнена теплом і ніжністю, що відображає важливість родинних зв’язків та особливих моментів, проведених разом, 
— коментує Наталя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що власний день народження Наталія Могилевська перетворила на свято для доньок. Саме в той день мрія 4-річної Софії стала реальністю!