Українська співачка і "коханець" Кароль випустили кліп із росіянами, які відзначилися треком для "Слово пацана"

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Dakooka та Дмитро Жук почали працювати на росію
Dakooka. Фото: instagram.com/dakooka_ktsh

Співачка Dakooka та хореограф Дмитро Жук шокували співпрацею з російським гуртом, який писав музику до серіалу, який був створений для передвиборчої кампанії путіна

Українська співачка Dakooka не довго показувала свою патріотичну позицію. Днями артистка вляпалася в скандал, презентувавши нову пісню у співпраці з російським гуртом "Аігел". Так, так, це саме ті артисти, які отримали широку популярність завдяки власному саундтреку до російського пропагандистського серіалу “Слово пацана”. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Трек "Без настрою" вже викликав чимало обговорень. Адже попри те, що солістка гурту “Аігел" Айгель Гайсіна висловлювалася проти війни й переїхала до Німеччини, вона досі працює на російському ринку. Ба більше, її пісня “Пыяла” вже після 2022 року стала саундтреком серіалу “Слово пацана”, який знімали спеціально до передвиборчої кампанії путіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Dakooka заспівала з російським гуртом Аігел
Dakooka. Фото: instagram.com/dakooka_ktsh

Сама ж Dakooka раніше виступала в росії, але після повномасштабної агресії рф підтримала Україну. Від 2022 року артистка переклала на українську свої хіти, а також випустила цілий україномовний альбом “Біженка”, де одна з пісень була присвячена акторові-воїну Паші Лі, який загинув від російських куль. Окрім того співачка мала доволі успішний проєкт, коли випустила альбом каверів Скрябіна (хоча й теж не без скандалів…)

І все ж, рядки “слово — це твоя зброя” (з пісні “Герой”) артистка вирішила залишити у минулому. Адже тепер вона повернулася до риторики “какая разница” та співпраці з росіянами.

Варто зазначити, що у кліпі на нову пісню з'явився ще один українець — Дмитро Жук, хореограф шоу "Танці з зірками", який, за чутками, мав близькі стосунки з Тіною Кароль. Хореографію для відео поставив ще один українець — Костянтин Коваль, який зараз живе в Лондоні.

Dakooka знову співає російською
Dakooka. Фото: instagram.com/dakooka_ktsh
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в музичній індустрії розгорівся ще один скандал. Адже син Честера Беннінгтона був обурений через нову вокалістку Linkin Park, яка замінила його зіркового тата.