Говорили й балакали, а потім сіли заплакали: Геля Зозуля заспівала про кризу у стосунках

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Геля Зозуля випустила нову пісню "А сльоза тече"
Геля Зозуля. Фото: пресслужба

Українська співачка Геля Зозуля презентує новий кліп на пісню "А сльоза тече"

Українська співачка Геля Зозуля, одну з пісень якій допомогли написати глядачі популярного телепроєкту, презентує новий кліп на пісню “А сльоза тече”. Про що нова композиція популярної артистки — розповідаємо нижче!

Іронічним треком Геля Зозуля бажає нагадати, що і в романтичних, і в дружніх стосунках важливо спілкуватись і чесно вказувати на речі, які не подобаються. Адже інакше утвориться клубок образ, який розплутати з часом стає дедалі важче. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Разом з піснею артистка презентує нову відеороботу. Головну роль у кліпі виконав професійний пантомім з Національного цирку України. Він і став уособленням другої половини, з якою виникають багато незрозумілих речей і забутих ночей. Та чи вдасться йому виправити та зберегти стосунки зі своїм коханням — дивіться у кліпі. До слова, зйомки проходили в Києві, на території легендарного Зеленого театру.

Це історія про людей, які переживають кризу у стосунках. Вони перестали розуміти один одного, не чують і не можуть дійти взаєморозуміння. Дівчина не може справитися зі своїми образами, які накипіли. Вона виплескує емоції й ця пісня є криком її душі,
— коментує Геля Зозуля.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Геля Зозуля здивувала слухачів неочікуваним дуетом. Співачка випустила спільний трек з автором хіта "Танцюй зі мною повільно" ADAM.