Кондратюк роздратовано відповів Козловському після новин про фінансову сторону їхнього конфлікту

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ігор Кондратюк різко відповів Віталію Козловському після того, як співак заявив, що більшу частину військової зарплати він віддає своєму колишньому продюсеру . Шоумен висловився під публікацією експодопічного, однак на тлі публічного хейту вирішив видалити свій коментар. Подробиці на HOCHU.ua!

Нещодавно Віталій Козловський підтвердив, що його конфлікт з Ігорем Кондратюком після розриву робочого контракту триває вже понад 10 років. Весь цей час артист змушений виплачувати великі суми грошей колишньому продюсеру. Винятком не стало навіть те, що зараз його концертна діяльність припинена, а сам музикант перебуває на фронті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Козловського, він визнає свої помилки та не відмовляється їх виконувати, виплачуючи борг Кондратюку. Однак на тлі того, що зараз артист служить, він намагався домовитися з експродюсером, щоб у цей період відтермінувати виплати, адже, будучи на війні, йому необхідно самостійно закривати деякі військові потреби для себе і свого підрозділу. І все ж продюсер не захотів іти на поступки.

Замість цього під публікацією Віталія Козловського Ігор Кондратюк залишив гнівний коментар, у якому назвав свого колишнього підопічного рецидивістом. Варто зазначити, що незабаром своє висловлювання продюсер видалив, проте текст встиг потрапити на скріншот.

Твою зарплату забирає виконавча служба, неук, за те, що ти - рецидивіст із порушень авторського права. Ти напиши пост про те, чому не віддав судові борги раніше,

- грубо звернувся Ігор Кондратюк до Віталія Козловського.

Кондратюк роздратовано відповів Козловському після новин про фінансову сторону їхнього конфлікту - фото №1
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, віднедавна Віталій Козловський  став артилеристом . Артист показав, які завдання виконує на фронті і як відбулася його посвята в нове звання.