Засвітила напівоголені груди. Провокаційна Анна Саліванчук приголомшила зухвалою фотосесією

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка театру та кіно та блогерка Анна Саліванчук, яка через сварку з водієм вистрибнула з таксі, вкотре вирішила здивувати своїх фанів порцією відвертості. Подробиці - в нашому матеріалі.

38-річна Анна зробила кілька занадто відвертих  знімків прямо в центрі столиці. Відповідні кадри знаменитість розповсюдила у себе в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Провокаційні зйомки відбулися просто неба на Хрещатику. Як бачимо, з одягу на Саліванчук були лише джинси з високою талією, краватка та піджак. Акторка так вдяглася, щоб підкреслити свій розкішний бюст. Піджак вона одягнула на голе тіло, а по центру грудей красувалася краватка.

Останнім часом в кого не запитаю, у всіх купа проблем. І не просто вірус і вітрянка, а все набагато глобальніше - онко, забирають квартиру несправедливо, згорів будинок, рак крові, хворі діти, облисіння через стреси і ще купу всього - і це лише ті люди, які оточували мене за останній тиждень. Я вже мовчу про нашу війну, Харків, Авдіївку, Ізраїль, дітей, чоловіків, жінок, військових… І це лише початок…. У нас усіх розбиті серця. Ми всі тримаємось з останніх сил. Але, нажаль, є токсичні люди, які намагаються на рівному місці зробити проблему і вивести тебе з колії. Благаю вас, якщо ви розумієте, що поруч є такі люди - одразу з ними прощайтесь і концентруйтесь на тому, що вам дає сили,

- написала Саліванчук.

Окрім того, блогерка порадила припинити займатися самокритикою. Саліванчук хоче, аби українці розпрощалися зі страхами і сумнівами та хвалили себе.

Полюбіть свої недоліки так само, як і переваги. Вони така ж частина вашої особистості, як і все інше. Доглядайте своє тіло – стежте за тим, що ви їсте і п'єте. Коли дивитеся на себе в дзеркало, робіть це з любов'ю, а не з роздратуванням. Не бійтеся просити допомоги і не відмовляйтеся, якщо вам її пропонують. Фокусуйтеся на своїх сильних якостях та перевагах – розвивайте їх. Ніколи не сумнівайтеся - ви прекрасні, ви унікальні, і ви гідні всього найкращого,

- додала Анна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як через 3 роки після народження сина у прямому ефірі Анна Саліванчук пояснила, навіщо транслювала власні пологи.  Знаменитість чуттєво привітала 3-річного Нікіту.