Більше не може говорити? Друг Брюса Вілліса шокував заявою про невиліковну хворобу зірки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тяжкохворий Брюс Вілліс уже давно не коментує свій стан, тому про життя знаменитого актора можна дізнатися тільки від його близьких. Зазвичай новинами про знаменитість діляться його члени сім'ї, зокрема й колишня дружина Демі Мур . А тепер про стан невиліковно хворого Брюса Вілліса розповів його друг. Подробиці на HOCHU.ua!

Голлівудський режисер і продюсер Гленн Гордон Карон розповів, що зараз відбувається з його знаменитим приятелем. За його словами, деменція актора розвивається швидко, що не перестає дивувати його близьких. Зараз Вілліс уже не може читати, хоча раніше обожнював проведення часу за книгами. Крім того, актор насилу може розмовляти, адже невиліковна хвороба провокує розлад мови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про все це Гленн Гордон Карон розповів в інтерв'ю New York Post . І хоча здатність актора до спілкування різко погіршилася, відомо, що він усе ще впізнає своїх близьких, які приходять його провідати.

Ніхто не радів життю більше, ніж він, і це робить хворобу Брюса такою приголомшливою. Він просто любив прокидатися щодня, намагався жити повним життям. У глибині душі я знаю, що він залишається тією ж людиною, але зараз Брюс ніби бачить життя через фіранку. Я відчуваю, що в перші хвилини він дізнається, хто я. Він не зовсім словесний. Раніше він був ненаситним читачем, а тепер не читає. Усі ці мовні навички йому більше недоступні, але він усе ще Брюс,

- поділився Керон.

Більше не може говорити? Друг Брюса Вілліса шокував заявою про невиліковну хворобу зірки - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що донька тяжкохворого Брюса Вілліса  вперше стала мамою . Румер Вілліс народила доньку.

Фото: Getty Images