Зірка серіалу "Кріпосна" поділилася гіркою втратою: "Боявся йти на війну, але на полі бою був найсміливішим"

Новини шоубізнесу

Знаменита українська актриса Анна Сагайдачна втратила на війні близьку людину. Родич зірки серіалу "Кріпосна" віддав своє життя, захищаючи Україну від окупантів. Більше подробиць на HOCHU.ua!

Виявилося, що рідний дядько Анни Сагайдачної пішов у вічність. Новиною про смерть рідної людини актриса поділилася на своїй сторінці в Instagram , показавши їхнє спільне сімейне фото.

За словами Анни, Ігор Олександрович боявся йти на фронт, проте, будучи там, він показував свою мужність і успішно бився на полі бою. Однак під час боїв він героїчно загинув 4 жовтня, до останнього борючись із ворогами. Для самої Анни Сагайдачної це стало великою втратою, тож вона зробить усе можливе, аби її дитина знала, якою ціною зараз Україні дається незалежність.

Між цими фото різниця менше трьох місяців... Сьогодні 9 днів, як твоя душа полетіла у світи Героїв. Моєму синові 4 роки, я зроблю все можливе, щоб він пам'ятав тебе і пишався своїм двоюрідним дідусем. Ти так боявся йти на війну, але на полі бою був найсміливішим. Твій побратим розповів, що в штурмах ти йшов у першій двійці - ти нам цього не говорив... І ти повертався живим. Ти та твої побратими загинули від рук зрадника. Ти був хорошою людиною і жив своє абсолютно просте життя. А ховали ми тебе всім містом, як справжнього Героя. Єфремов Ігор Олександрович. Рідний брат моєї мами. Мій рідний дядько. Тобі залишалося зовсім небагато до 50-ти...

- зворушливо звернулася до загиблого актриса.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що гітарист O'Torvald перебуває в критичному стані після поранення на фронті. Щоб допомогти музиканту, його колеги організували аукціон, результат якого довів до сліз фанатів гурту.