"Ти буваєш таким різним. Милим і пухнастим": Олександра Заріцька чуттєво привітала коханого з днем народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фронтвумен українського фольк-гурту "KAZKA" Олександра Заріцька, яка повідомила, що вийде заміж, розповіла про свято в родині. Як виявилося, обранець Заріцької Павло Тараненко відсвяткував свій день народження.

З нагоди дня народження коханого, Саша чуттєво привітала його. Відповідні кадри артистка розповсюдила у себе в Instagram-stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як бачимо, світлини вийшли максимально романтичними. На них видно, як Саша та Павло ніжно обіймаються та цілуються.

"Ти буваєш таким різним. Милим і пухнастим" Олександра Заріцька чуттєво привітала коханого з днем народження (ФОТО) - фото №1

Заріцька відверто зізналася, що Тараненко буває різним. Однак, незважаючи ні на що, 31-річна виконавиця надзвичайно палко кохає майбутнього чоловіка.

Із днем народження, моє кохання. Ти буваєш таким різним. Милим і пухнастим. Кохаю дуже,

- написала співачка.

"Ти буваєш таким різним. Милим і пухнастим" Олександра Заріцька чуттєво привітала коханого з днем народження (ФОТО) - фото №2

Зауважимо, що Заріцька з Тараненком почала зустрічатися на початку повномасштабної війни рф проти України. У травні ж 2023-го Павло освідчився Саші і вони вирішили побратися відразу після завершення війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександра Заріцька відповіла, чи спробує свої сили на Євробаченні ще раз. Артистка зі своїм гуртом вже кілька разів намагалася перемогти на нацвідборі на пісенний конкурс.