Незвичайний врожай. Співачка Камалія продемонструвала, що росте в її саду (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська артистка Камалія показала своїм шанувальникам, що вирощує у своєму саду. Подробиці - в нашому матеріалі.

Співачка на своїй офіційній сторінці в Instagram розповсюдила відео, з якого видно, як вона позує у джинсовому костюмі та демонструє результати від захоплення садівництвом. Зокрема, бачимо, що у виконавиці доволі добре вродили плоди глоду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

46-річна знаменитість повідомила, що ці ягоди незвичайні ягоди дуже добре впливають на організм людини. Вони  неабияк корисні для серця. Однак, Камалія каже, що вживати плід глоду варто виключно у свіжому вигляді, адже в противному випадку, вони втрачають свою лікувальну властивість.

Яка щедра українська осінь! Це в мене глід! Росте в моєму саду. Він дуже корисний для серця, дуже смачний. Ось такі маленькі ягоди, дуже солодкі. Допомагає глід серцю, коли його їси у свіжому вигляді,

- зауважила співачка.

Фоловери  вже встигли відреагувати на пост виконавиці. Вони пишуть:

  • Як завжди чарівна!

  • Наша україночка.

  • Так, глід смачний та корисний.

Незвичайний врожай. Співачка Камалія продемонструвала, що росте в її саду (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Камалія здивувала проханням доньок щодо святкування їхнього ювілею. Співачка зізналася, що в цей день хотіла влаштувати для доньок справжнє свято, проте війна змінила всі її плани.