Світлана Тарабарова зізналася, що живе в боргах: скільки заробляє і витрачає співачка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Світлана Тарабарова, яка продає будинок через фінансові проблеми , відверто зізналася, скільки заробляє на місяць. Артистка зізналася, чи вплинула війна на її фінансове становище та які суми вона витрачає щомісяця. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Славі Дьоміну для проєкту "Слава+" Світлана Тарабарова чесно розповіла, що її стабільний дохід серйозно постраждав ще 2019 року через пандемію коронавірусу. Тоді багато публічних заходів було скасовано у зв'язку з карантином, а заходи відбувалися вкрай рідко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З того моменту, за словами співачки, вона досі не може вирівняти свій дохід. Важливу роль, безсумнівно, відіграє і повномасштабна війна. Світлана підкреслила, що якби не події, які відбуваються в Україні, то топові артисти могли б заробляти втричі, а то і вчетверо більше.

Пивоваров, Монатік могли б заробляти сотні тисяч доларів. Влітку почали прокидатися. Незважаючи ні на що, є в когось дні народження, якась корпоративна історія. Не багато, але є. 2-3 тисячі доларів на місяць є, так, звісно. На Spotify почали підійматися перегляди,

- розповіла Світлана Тарабарова.

Світлана Тарабарова зізналася, що живе в боргах: скільки заробляє і витрачає співачка (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/tarabarova

І все ж співачка зізналася, що такої суми їй не завжди вистачає, щоб вкластися в усі необхідні витрати. У артистки велика сім'я - з чоловіком Світлана виховує трьох дітей, - а крім того, після початку повномасштабного російського вторгнення, вона фінансово допомагає батькам, які виїхали з окупації. У зв'язку з цим Тарабарова не раз зверталася до близьких по допомогу, тому іноді їй доводиться жити в боргах.

Цифра завжди різна. Буває, йдемо в борг, тоді допомагають друзі, а буває, йдемо в плюс. Але тоді віддаємо ще борги. Бувають класні місяці. Для нормального життя, напевно, 1,5-2 тисячі доларів. Але це багато. Я рахую два садки, зарплату няні. Ще є багато витрат. У нас є команда, це заробітна плата людей. Треба багато, тому й не виходимо в плюс нормально,

- зізналася артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Світлана Тарабарова зворушила Мережу рідкісним фото з мамою . На знімку артистка ніжно обійняла маму, а шанувальники відзначили їхню схожість.