Рок-легенда Ленні Кравіц назвав себе українцем після вибухового релізу "TK421 "

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американський рок-музикант Ленні Кравіц відкрито заявив, що вважає себе українцем. Судячи з усього, його спільна робота з Танею Муіньо настільки надихнула артиста, що він вирішив публічно підкреслити свій зв'язок з Україною. Деталі на HOCHU.ua!

Днями Ленні Кравіц вразив шанувальників гарячим кліпом на пісню TK421, що увійшла до його майбутнього альбому "Blue Electric Light". Варто зазначити, що ідея запальної відеороботи, заради якої музикант повністю оголився, належала українській кліпмейкерці Тані Муіньо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У коментарі до відвертого кліпу TK421 Ленні Кравіц розповів, що разом із Танею вони швидко знайшли творчий конект. Саме завдяки цьому їм вдалося створити настільки відверту відеороботу, яку всього за день подивилося вже понад півмільйона фанатів. 59-річний артист підкреслив, що теж вважає себе українцем, адже його прадід був корінним киянином.

Ось що виходить, коли об'єднуєш двох українців. Уся любов і повага вам. Не можу дочекатися, щоб зробити це знову,

- написав Ленні Кравіц.

Рок-легенда Ленні Кравіц назвав себе українцем після вибухового релізу "TK421 " - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу  "засвітила" свого хлопця  в новому кліпі. Співачка порадувала шанувальників релізом крутої ліричної пісні "Сумую".

Фото: Getty Images