Перенесла операцію: 7-річна донька Олени Кравець отримала серйозну травму та потрапила до лікарні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська гумористка та акторка Олена Кравець засмутила своїх користувачів сумною новиною прямо з лікарні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, біда сталася з молодшою донькою Олени Катериною. Знаменитість зізналася, що 7-річна дівчинка впала із самоката та зламала руку. Травма виявилася настільки серйозною, що довелося робити операцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це зіркова мама повідомила на офіційній сторінці в  Instagram . Зокрема, вона розповіла, що її доньці надали кваліфіковану допомогу в лікарні Охматдит.

Як розповіла зірка, місяць тому її донька каталася на самокаті, впала і зламала руку. Через травму дівчинці довелося робити операцію. На щастя, зараз з Катрусею все гаразд. Як розповіла Кравець в Instagram, її доньці дуже допомогли в лікарні Охматдит.Як повідомила гумористка, Катерина перенесла незвичайне оперативне втручання. Операція проводилася за новою технологією. Тепер дівчинці не обов'язково носити гіпс. Зокрема, Кравець у своєму дописі написала:

Місяць тому Катруся впала з самоката та зламала руку. Не буду в подробицях описувати той день, скажу тільки, що він був суцільним нашим хвилюванням, ви розумієте. Я хочу залишити цей пост тут на знак вдячності людині, яка дуже швидко і професійно допомогла нам тоді. На фото - Катя позавчора у новій шапці та шарфі, не хотіла знімати. І вона ж в день перелому після операції. Зверніть увагу, без гіпсу!

– поділилася Олена.

Перенесла операцію: 7-річна донька Олени Кравець отримала серйозну травму та потрапила до лікарні (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Кравець показала, як підросли її двійнята. Знаменитість опублікували рідкісні кадри.