Зірка серіалу "Секс і місто" поцікавилася в маленької переселенки з України, як їй живеться за кордоном (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна голлівудська акторка та за сумісництвом посол доброї волі UNHCRКрістін Девіс до сліз здивувала  Мережу своєю бесідою з українською дівчинкою Марією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що Девіс, знаменита за роллю Шарлотти із культового серіалу "Секс і місто", мала змогу зустрітися з переселенкою з Миколаєва завдяки благодійній поїздці до Молдови. 58-річна артистка поцікавилася, яким життям наразі живе Марійка. Разом з нею та іншими дітьми-переселенцями, зірка світового кіно зробила м'які іграшки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо її діалогу з Марією, то Крістін було цікаво, з якої області дитина приїхала до Молдови та хто з її рідних залишився в Україні. Отож, як виявилося, юна співрозмовниця акторки вже понад 2 роки живе зі своєю мамою далеко від рідного дому.

Зірка серіалу "Секс і місто" поцікавилася в маленької переселенки з України, як їй живеться за кордоном (ФОТО) - фото №1

А от на рідній Миколаївщині у Марійки лишилися дідусь та бабуся. Дівчинка розповіла, що дуже сумує за ними, а також за своїми друзями і домом.

Зірка серіалу "Секс і місто" поцікавилася в маленької переселенки з України, як їй живеться за кордоном (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Крістін Девіс  відвідала українських біженців у Молдові. Чергова зустріч акторки -активістки  відбулася в Кишиневі. Вона була вражена стійкістю українського народу.