Олег Скрипка зізнався, що з його дітей знущалися в школі, так як ті не мали мобільних телефонів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український рок-виконавець та фронтмен культового гурту "ВВ" Олег Скрипка, який нещодавно зізнався, чи піде воювати на передову, розповів деякі секрети виховання своїх дітей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сьогодні, на YouTube-каналі проєкту ТСН.ua "Наодинці" Олег поділився , що доволі мало часу приділяє своїм дітям. Зауважимо, що у подружжя 4 дітей (двоє хлопців та двоє дівчат).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист повідомив, що їх вихованням більше займається його дружина.  Однак, найголовніші речі у поведінці та характері чад  Скрипка назвав з легкістю. Зокрема, він каже:

Основний лайфхак. І це що стосується до дітей, і дорослих, і взагалі. Це побутові подвійні стандарти. Люди намагаються щось одне одному розповідати, чи батьки дітям щось розказувати, а роблять абсолютно інше. А діти – вони "мавпують". Вони слова не дуже сприймають, вони дивляться як ти робиш. Як твої слова відповідають твоїм діям,

- зазначив Скрипка.

Олег Скрипка зізнався, що з його дітей знущалися в школі, так як ті не мали мобільних телефонів (ВІДЕО) - фото №1

До речі, Олег дещо шокував, коли розповів, що його діти піддавалися різним прояву булінгу у школі. Зокрема, основною причиною було те, що у них не було мобільних телефонів.

Як каже рокер, ні хлопці, ні дівчата ніколи в житті не користувалися ім'ям зіркового батька. Відтак, Скрипка переконаний, що його сини і доньки ніколи не відчували якихось привілеїв до себе.

Думаю, ми правильно їх якось спрямували. Вони не хизуються, що в них там якийсь батько. Ми відповідно своєму баченню виховуємо дітей.  І в нас постійно ця історія, що в нас діти підростали і вони єдині в  класі були без мобілок взагалі. Ми купляли дітям мобілки не тому, що ми вважали за потрібне, а щоб їх не булили. Ми купляли мобілки, бо їх булять в класі, що в них нема мобілки. Ми старшій доньці купили мобілку, вона показала в класі, що вона в неї є, і вона лежить вдома, вона її не носить. Вона їй не потрібна,

- каже знаменитість.

Щодо синів, то Олег Скрипка зізнався що старший  - покинув отчий дім і живе сам. Молодший також не відстає і намагається ставати більш самостійним.

Син молодший, у нього такий характер, ми даємо йому кошти, - він не бере. Він вже на піснях сам заробляє. А йому 15 років. Я був готовий допомагати йому в його музичній кар'єрі. Він категорично відмовився. Він каже: "Якщо я не побудую сам своєї кар'єри, у мене не буде тої сили, енергії, розуміння як працювати. Якщо ти мені будеш допомагати, я потім не зможу сам повноцінно далі жити". Є така мудрість,

- резюмував артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олег Скрипка пояснив, як чинити з тими, хто втік від війни.  Музикант припустив, що зовсім скоро громадянство України буде великою цінністю. На цьому тлі він вважає, що, зокрема й багатьом українцям необхідно буде довести своє прагнення бути володарем такого документа.