"Треба буде зробити декілька операцій": Світлана Тараборова поскаржилася на здоров'я після народження дитини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця Світлана Тарабарова, яка в квітні народила доньку, заявила, що ця вагітність для неї була найбільш тяжкою. Зауважимо, що артистка - мама трьох дітей.

Про свої нинішні проблеми знаменитість розповіла в  інтерв'ю для проєкту Слави Дьоміна "Слава+". Світлана навіть довела себе до сліз, коли говорила про те, чим вирізняється її сьогоднішнє життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Cпівачка заявила, що зараз їй дуже важко. Зокрема, вона повідомила:

Іноді я просто плачу вночі, тому що я не можу підняти своє тіло, а Поліна (молодша донька) плаче, хоче їсти. Я зі сльозами встаю, беру її, кажу: "Донечко, ми все зможемо". Але я все одно вдячна, що є молоко, тому що багатьом жінкам не щастить з молоком.

"Треба буде зробити декілька операцій": Світлана Тараборова поскаржилася на здоров'я після народження дитини (ВІДЕО) - фото №1

Українська селебритіс, зі сльозами на очах розкрила секрет, що на неї чекає кілька операцій. Вона назвала органи, з якими має проблеми.

Народжувати підряд третю дитину – дуже складно для здоров'я. Я просто не звикла ділитися поганим. Це такі інтимні моменти, але жінки, які народжували третю дитину, знають, із чим зіштовхуються. Мені треба буде зробити декілька операцій. Нескладних, але треба. Проблеми з деякими органами, тому що складна вагітність була. Ти постійно хвилюєшся, у стресі, і це дає наслідки. Хребет посипався,

- відверто розповіла Тарабарова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Світлана Тарабарова зізналася, що живе в боргах. Відомо, скільки заробляє і витрачає співачка.