Мадонна феєрично відкрила довгоочікуваний тур, закутавшись у прапор України (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після важкого стану здоров'я та довгої реабілітації, 65-річна Мадонна нарешті відкрила свій довгоочікуваний світовий тур. Уже на своєму першому виступі зірка підтримала Україну та висловила слова підтримки всім українцям, які зіткнулися з жахами війни. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

14 жовтня Мадонна виступила в Лондоні, відігравши один із 6 запланованих концертів у Великій Британії. На O2 Arena співачка феєрично відкрила свій дванадцятий концертний тур The Celebration World Tour. Нагадаємо, що перший концерт мав відбутися 15 липня 2023 року у Ванкувері, а завершальним став би виступ 30 січня 2024 року, в Мехіко. Однак влітку тур довелося перенести через важку хворобу артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мадонна феєрично відкрила довгоочікуваний тур, закутавшись у прапор України (ВІДЕО) - фото №1
Фото: Getty Images

Однак судячи з минулого концерту, цей час тільки зіграв на руку артистці. Мадонна встигла не тільки відновитися після недуги, а й набратися сил, а також скучити за сценою, щоб видати ще більший результат.

Мадонна феєрично відкрила довгоочікуваний тур, закутавшись у прапор України (ВІДЕО) - фото №2
Фото: Getty Images
Мадонна феєрично відкрила довгоочікуваний тур, закутавшись у прапор України (ВІДЕО) - фото №3
Фото: Getty Images

Так, 65-річна зірка вийшла на сцену в епатажних образах, характерних для її стилю. А одне з вбрань було доповнене капелюхом від її улюбленого українського дизайнера Руслана Багінського. Однак це не єдине, що цього вечора пов'язало Мадону з Україною, адже виконуючи хіт "Don't Cry for Me Argentina", співачка закуталася синьо-жовтим прапором і кілька разів вигукнула: "Немає страху!".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, ми писали, що новий коханець Мадонни старший за її сина всього на 6 років. Співачка все ж  зважилася їх познайомити , коли святкувала своє 65-річчя.

Фото: Getty Images