Тоня Матвієнко вперше розповіла, як переживає смерть мами (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Тоня Матвієнко вийшла на зв'язок із фанатами через тиждень після смерті своєї знаменитої мами . Артистка розповіла, як вона справляється з втратою і показала, який вигляд має на цю мить. Подробиці на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Тоня Матвієнко розмістила селфі, на якому позує в безлюдному місці. Співачка не стала ретушувати фото, а показала, який вигляд має без макіяжу в повсякденному житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи зі знімка, навіть через тиждень після смерті Ніни Матвієнко, її донька не оговталася. Така втрата стала важкою для всієї України, але особливо, для сім'ї виконавиці. Тоня не стала приховувати емоції та зізналася, що їй все ще складно усвідомити, що її мама пішла у вічність.

Як я? Наче час зупинився,

- коротко написала Тона Матвієнко.

Тоня Матвієнко вперше розповіла, як переживає смерть мами (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, Ніна Матвієнко померла 8 жовтня. Рідні артистки не коментують її стан здоров'я, проте зіркові колеги не стали приховувати, що Ніна Митрофанівна боролася з недугою.

Уже 11 жовтня в Києві під Національною філармонією України відбулося прощання з легендарною співачкою . На церемонії з'явилися рідні Ніни Матвієнко, її колеги, а також мер Києва Віталій Кличко. Провести артистку в останню путь захотіли і її шанувальники, які вишикувалися біля будівлі. Після церемонії Ніну Митрофанівну поховали на Звіринецькому кладовищі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко зі сльозами на очах розповіла про останнє бажання матері . Легендарна артистка хотіла, щоб новини про її смерть не викликали в її близьких сліз, а натомість вони згадували щось хороше.