Вагітна Лілія Ребрик у шоці: Андрій Дикий втретє стане татом, аби "відкосити" від армії?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська ведуча Лілія Ребрик поділилася радісною новиною, що незабаром її родина чекає на поповнення. Проте поки зірка телебачення та її чоловік, танцівник Андрій Дикий, готуються втретє стати батьками , деякі користувачі мережі дивують розповсюдженням безглуздих чуток.

Так, після новини про вагітність, Лілії Ребрик стали дорікати, мовляв, на третю дитину вона наважилася тільки заради того, аби її чоловік мав законні права виїхати за межі країни під час війни. Не дивно, що зіркове подружжя ображають подібні "теорії". Тому телеведуча вирішила відповісти хейтерам у публічному просторі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В новому дописі в Instagram Лілія Ребрик зізналася, що її шокували закиди щодо того, буцімто вона наважилася на третю дитину заради того, аби її чоловік "відкосив від армії". Зірку обурює, що деякі жінки вважають дітей "інструментом" досягнення корисливих цілей. Сама ж ведуча впевнена, що здатна подарувати свою любов та турботу ще одному малюку, якого, до слова, планує народжувати в Україні .

Я вас здивую: люди народжують дітей, бо люблять одне одного! І відчувають, що готові народжувати ще, бо можуть дітей оточити любов'ю, турботою і виховати їх у міцній щасливій родині. І так — у своїй рідній країні! І так — можуть, бо працюють і податки сплачують. А ще, можливо, люди давно мріяли про третю дитину? А, знаєте, буває і таке, що і не планували дитину, а всесвіт подарував це диво. Що ж тоді робити, аби хейтерам вгодити? Сприймайте світ не через вигоду, а через серце — з цього ракурсу він значно цікавіший,

— відповіла Лілія Ребрик.

Фанати Лілії Ребрик поширюють безглузді чутки. Андрій Дикий втретє стане татом, щоб "відкосити" від армії? - фото №1
Фото: instagram.com/liliia.rebrik
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик показала будинок під Києвом , який купила незадовго до повномасштабної війни. Ведуча зізналася, що через напружену ситуацію в Україні, його будівництво наразі призупинено.