"Робін Гуд" Полякова дала пораду людям, які хейтять її за виступ на весіллі експрокурора у Львові (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Про весілля експрокурора Печерського району Києва Ростислава Ільницького з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою говорить буквально вся Україна. Однак плануючи помпезне гуляння , молодята навряд чи планували потрапити в скандал і заплямувати репутацію українських знаменитостей, які вирішили підзаробити на розкішному корпоративі.

Разом із посадовими особами в скандал потрапили Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Дзідзьо та ведучий Григорій Решетник. Користувачі обурилися, що під час повномасштабної війни хтось влаштовує подібні гуляння на 3 тисячі гостей, а зірки погоджуються їх розважати за величезні гонорари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що серед усіх тих, хто оскандалився, співачка Оля Полякова - єдина, хто вирішив висловитися про подію. Артистка записала відео в Instagram , у якому наголосила, що її виступ на весіллі у Львові - всього лише робота. Полякова не стала приховувати, що отримала за корпоратив фінансову винагороду, але нагадала, що часто вона погоджується виступати й безплатно, зокрема й для військових.

За словами Полякової, головною умовою її участі в корпоративах є те, що ні організатори, ні замовники не пов'язані з країною-агресором. Водночас сама артистка не проводить фінансовий аудит, адже цим мають займатися відповідні органи. Тому, на думку співачки, всі претензії мають бути спрямовані не на її адресу, а на адресу податкових служб, які пропускають декларації

Якщо раптом вам здаватиметься, що хтось поганий заплатив мені за роботу, то ставтеся до цього, як якби я була Робін Гудом: беру в поганих, віддаю хорошим,

- підкреслила Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова  заговорила про розлучення з чоловіком.  Артистка не розуміє, яким буде її життя, якщо вона наважиться на цей крок.