Представник Фінляндії на "Євробаченні-2023" переплутав прапор України і ганебно відкинув його зі сцени (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Музикант Käärijä, який представляв Фінляндію на "Євробаченні-2023", потрапив у скандал через свій необачний вчинок під час концерту. Артист нешанобливо поставився до символіки України, за що незабаром йому довелося публічно вибачатися. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Нещодавно співак Käärijä дав сольний концерт, глядачами якого, судячи з усього, стали й українці. Однак сам артист виявив величезну неповагу до своїх фанатів із країни, яка змушена у військовий спосіб захищати свої кордони. Так, на концерті музиканту передали синьо-жовтий прапор, але замість того щоб нормально його прийняти, Käärijä почав кричати "ні, ні, ні", а потім просто жбурнув його під стіл і продовжив виступ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Така реакція здивувала багатьох користувачів Мережі, через що вони почали залишати невтішні коментарі в бік автора хіта "Cha Cha Cha". Фанати натякнули, що зовсім недавно він хвалився дружніми стосунками з музикантами з українського гурту TVORCHI, а Вєрку Сердючку і зовсім називав своєю улюбленою артисткою.

Після бурі хейту Käärijä вирішив виправдатися і заявив, що переплутав синьо-жовтий стяг із прапором іншої країни. В Instagram музикант написав, що тоді йому здалося, ніби фанати передали на сцену прапор Швеції. І хоча українські юзери не дуже вірять у щирість артиста, цікаво, що на такі заяви тепер скажуть шведи.

Я думав це прапор Швеції. Це моя вина! Дуже сумно, що люди тепер ненавидять мене через непорозуміння,

- прокоментував фінський співак.

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2023" переплутав прапор України і ганебно відкинув його зі сцени (ВІДЕО) - фото №1
Фото: twitter.com/yourbestwarlock
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ще один учасник Євробачення 2023 шокував скандальними висловлюваннями про Україну. MELOVIN розповів, як під час особистої бесіди представник Молдови Паша Парфеній заговорив за прикладом російської пропаганди .