"Для мене ідеально, коли заробляють порівно": Аліна Гросу вразила причиною розлучення з колишнім чоловіком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця Аліна Гросу, яка нещодавно зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком - росіянином, поділилася про деталі розлучення з ним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це 28-річна артистка розповіла у себе в Instagram Stories. Однак, варто зауважити, що вона не дала якоїсь конкретної відповіді, чому шлюб з бізнесменом Олександром Комковим не витримав життєвих випробувань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Гросу натякнула, що у неї з Олександром, в певний момент, почали сильно різнитися інтереси. Також артистка зазначила, що для неї дуже важливим є, коли чоловік та дружина мають рівні доходи.

Вважаю не дуже доречним відповідати на це запитання. Можу сказати тільки одне: погано, коли сильно починають інтереси розбігатися. Ще гірше, коли дівчина заробляє більше, ніж чоловік. Він злиться, вона з часом припиняє поважати. Для мене ідеально, коли заробляють порівно, щоб не було запитань,

- прокоментувала артистка.

"Для мене ідеально, коли заробляють порівно": Аліна Гросу вразила причиною розлучення з колишнім чоловіком (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу засвітила свого хлопця у новому кліпі.  Зйомки пройшли у Лос-Анджелесі на знаменитому пірсі Санто-Моніка.