22-річна ймовірна коханка Меладзе Софія Тарасова прокоментувала чутки про їхній роман

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після виходу спільної композиції Софії Тарасової та Костянтина Меладзе, у ЗМІ поповзли чутки, ніби між артистами закрутився роман. Не витримавши галасу навколо цього 22-річна ексучасниця гурту ВІА Гра прокоментувала своє особисте життя та зізналася, що її пов'язує з продюсером. Деталі на HOCHU.ua!

Близько місяця тому в шоу-бізі почали обговорювати, що Віра Брежнєва - не єдина екс-віагрянка, якій вдалося розтопити серце Костянтина Меладзе. Так, поширилася інформація, ніби співачка Софія Тарасова стала новою коханкою 60-річного композитора, тож він почав просувати її сольну кар'єру на росії. При цьому інсайдери кажуть, що їхній роман почався ще до того, як Меладзе розлучився з дружиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак сама Тарасова, яка нещодавно отримала російське громадянство , поки на її рідну країну рф пускає ракети, заперечує любовний зв'язок із продюсером. Співачка спробувала відбілити свою репутацію і заявила, що разом із мовчуном-Меладзе вона просто записала спільну пісню, а все, що їх пов'язує - це "творчий союз".

Місяць тому ми випустили пісню з продюсером відомого гурту "ВІА Гра", в якому я працювала як вокалістка до того, як почалася війна. І зараз преса обговорює, чи є щось особисте і романтичне між мною і Костянтином.
Правда в тому, що нас нічого не пов'язує, окрім творчого союзу між двома музикантами, які хочуть створити щось хороше і дати це світові,

- підкреслила співачка.

22-річна ймовірна коханка Меладзе Софія Тарасова прокоментувала чутки про їхній роман - фото №1
Фото: instagram.com/sofia_tarasova
22-річна ймовірна коханка Меладзе Софія Тарасова прокоментувала чутки про їхній роман - фото №2
Фото: instagram.com/sofia_tarasova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Костянтин Меладзе вперше з початку війни засвітився на людях. Продюсер, який замовчує російське вторгнення в Україну, як виявилося, безтурботно  відпочиває на курорті у Швейцарії .