Як Ніна Матвієнко виглядала 48 років тому: Алла Кудлай показала архівне фото зі свого весілля

Новини шоубізнесу
518
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська співачка Алла Кудлай вдалася до ностальгії та вирішила згадати своє весілля з покійним художником Миколою Кучеренком. Однак особливу увагу підписників артистка звернула на особливе фото - де молода Ніна Матвієнко сидить у компанії чоловіка та подруг.

Архівним знімком Алла Кудлай поділилася на своїй сторінці у Facebook . Виконавиця підкреслила, що фото було зроблено 48 років тому на її весіллі з першим чоловіком. Тоді серед гостей опинилася її подруга Ніна Матвієнко, серце якої перестало битися зовсім недавно, 8 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На фото 28-річна Ніна Митрофанівна сидить із чоловіком, знаменитим художником-монументалістом Петром Гончаром. У їхньому оточенні також були вокалістки легендарного хору ім. Григорія Верьовки, в якому не одне десятиліття виступала і Ніна Матвієнко.

Переглядаючи архів, знайшла фото свого весілля... Спогади, спогади, спогади, спогади... Ми були молодими й все життя було попереду... На фото дівчата з хору ім. Г. Верьовки та покійна Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром... Не віриться, сумно... Світла і вічна пам'ять Ніночці,

- підписала кадр Алла Кудлай.

Який вигляд Ніна Матвієнко мала 48 років тому: Алла Кудлай показала архівне фото з весілля - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно донька Ніни Матвієнко вперше розповіла, як переживає смерть мами . Тоня розмістила селфі, на якому показала, який вигляд має після похорону рідної людини.