Зірка "Папіка" стала нареченою: Дар'я Петрожицька отримала пропозицію руки і серця (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська акторка Дар'я Петрожицька поділилася радісною новиною. Зірка серіалу "Папік" і "Встигнути до 30" отримала пропозицію руки та серця від свого бойфренда. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Цікаво, що такими змінами в житті артистка не поспішала ділитися. Дарина вирішила не говорити про це у своїх соцмережах, щоб не здіймати галас. За її словами, вона не хоче хайпу на темі швидкого заміжжя, адже вважає, що зараз фокус українців має бути зовсім не на цьому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж в інтерв'ю Аліні Шаманській актриса зробила виняток. Судячи з анонсу , Дар'я Петрожицька засвітила каблучку з діамантом, відверто розповіла, коли трапилися її заручини, а також як до пропозиції руки та серця готувався її обранець. Більше подробиць шанувальники зможуть дізнатися в новому випуску подкасту "Розлючена".

Зірка "Папіка" стала нареченою: Дар'я Петрожицька отримала пропозицію руки і серця (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/shamankaa

Зазначимо, що про стосунки Дар'ї Петрожицької з таким собі Олексієм стало відомо у квітні 2021 року. Пара познайомилася на відпочинку в Єгипті, де й почався їхній роман. Про особисте життя акторка говорить мало, але відомо, що її бойфренд уже тривалий час живе і працює в Німеччині, тому на початку повномасштабної війни знаменитість переїхала до нього.

Зірка "Папіка" стала нареченою: Дар'я Петрожицька отримала пропозицію руки і серця (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/petrozhitskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дар'я Петрожицька та Руслан Ханумак записали запальний трек . Однак публіка неоднозначно відреагувала на такий реліз і сильно розкритикувала текст пісні .